Herstelling

Nieuw item

Herstelling Wasmachine

Ons service team is perfect geschoold voor het herstellen van wasmachines van diverse merken, wij komen bij u langs om de fout te constateren en indien mogelijk direct op te lossen. Indien er onderdelen dienen besteld te worden wordt de herstelling bij een 2e bezoek opgelost. Indien er een complexer defect aan uw toestel is dan wordt het toestel meegenomen naar onze werkplaats om daar diepere diagnose te kunnen uitvoeren. In dit geval kunnen we indien gewenst een vervangtoestel plaatsen zodat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt.

Lees meer...

Herstelling TV

Als u uw TV-toestel bij ons heeft aangekocht en er doet zich een defect voor dan komen wij zo snel mogelijk bij u langs en bekijken we de oorzaak. Indien het toestel effectief defect is plaatsen wij een vervangtoestel zodoende de hinder zo minimaal mogelijk te houden. Wij nemen dan het defecte toestel mee naar onze atelier en voeren daar een foutendiagnose uit, we contacteren u om u de eventuele kosten mee te delen en na akkoord voeren we de herstelling uit. Na afspraak brengen we dan het herstelde toestel terug bij u thuis.

Lees meer...

Herstelling Strijkijzer

Is uw strijkijzer defect is of niet meer naar behoren presteert kunt u het steeds bij ons in de winkel binnen brengen, wij hebben hiervoor een eigen hersteldienst die snel en efficiënt uw toestel terug herstelt. In tussentijd kunt u indien gewenst een vervangtoestel gebruiken om zo min mogelijk hinder te ondervinden. Wij contacteren u als uw toestel terug klaar staan om afgehaald te worden.

Contacteer ons op 050 71 10 30

Anker

[]